Cafe Compagnons: Early Valentine Edition

Een week voor Valentijn ging in Oostende reeds de Early Valentine-edition van Café Compagnons door. Het maandelijkse praatcafé voor buddy’s en nieuwkomers werd deze keer in een romantisch kleedje gestoken.

Rode (of roze) rozen werden aan de aanwezige dames uitgedeeld door hun mannelijke wederhelft of door de coördinator zelf. Een beloning voor de dagelijkse inzet die de buddy’s én nieuwkomers binnen dit project uitvoeren. De grote opkomst zorgde voor een aangename, ontspannen sfeer waarbij er vooral veel gelachen en gebabbeld werd. Sommigen onder de aanwezigen waagden zich ook aan de gezelschapsspelletjes. Jungle speed, schaken of een kaartje leggen zorgde voor de nodige competitie onderling.

Elke maand komen er meer buddy’s en nieuwkomers opdagen voor dit gezellige, maandelijkse evenement. Antenne blijkt een ideale locatie te zijn om een gezellig gesprek te voeren of ideeën uit te wisselen met andere deelnemers binnen dit project. De volgende editie gaan we verder op dit elan, met nog meer compagnons die reeds gelanceerd zijn in Oostende.

Dankzij een geheime oproep van één van de buddy’s, werd ook de coördinator als verrassing in de bloemetjes gezet. Verschillende compagnons hadden cadeautjes voorzien, maar vooral veel lekkernijen! De taarten werden aangesneden, Syrische desserts werden snel verorberd,… Iedereen kon met een volle maag, een bloemetje in de hand en vooral met de herinnering aan een leuke avond terug naar huis.

Deel