FMDO Brussel viert Internationale dag van de Culturele Diversiteit

Op 21 mei organiseert FMDO Brussel een culturele avond om de Internationale dag van de Culturele Diversiteit in de kijker te zetten. Samen met onze lidverenigingen organiseren we een avond waarbij dialoog en ontmoeting centraal staan.

We nodigen jullie uit om op 21 mei deel te nemen aan onze interactieve wandeling. Deze wandeling bevat enkele stops waar een vereniging of een persoon staat waarmee je in dialoog kunt gaan rond het thema ‘culturele diversiteit’ en wat dit voor jou betekent. Ook willen we dat je doorheen deze route confronteren met je eigen, al dan niet onbewuste, vooroordelen en wat deze met je doen.

Aan het einde van het parcours komen we samen om de ervaring te laten bezinken en na te praten. Tijdens dit moment kun je genieten van een Open Mic, waarbij verschillende van onze lidverenigingen hun creatieve talenten tentoonstellen. Als deelnemer ben je natuurlijk ook welkom op het podium. Dit moment zorgt ervoor dat er over de ervaring nagedacht kan worden met andere mensen en geeft hen ook de kans om onze lidverenigingen beter te leren kennen