Afscheid van Elie en Simona

11 sep 2019

FMDO heeft een veel groter team dan vroeger, een mooi team dat bestaat uit allemaal heel fijne collega’s. Het is dan ook altijd jammer als we afscheid moeten nemen van collega’s. In de loop van september moeten we met spijt in ons hart afscheid nemen van twee heel fijne mensen namelijk Elie Marechal en Simona Bartosova. Twee collega’s die zich de voorbije jaren allebei heel hard ingezet hebben voor FMDO en die we enorm gaan missen.

Simona startte in 2015 bij FMDO en voelde zich onmiddellijk als een vis in het water tussen onze interculturele gidsen van het gidsenproject Twee (t)huizen, één gids. Met haar natuurlijke charme, aanstekelijke lach en fijne persoonlijkheid kon ze mensen die elkaar niet kenden dicht bij elkaar brengen en er een echte groep van maken. Een groep waar mensen echt ’thuis’ kwamen en waar ze zichzelf konden zijn. Simona zette ook haar schouders onder de Antwerpse werking en ondersteunde tal van verenigingen in hun algemene werking. Tussen de collega’s was Simona ook een sfeermaker, iemand die zorgde dat er naast hard gewerkt, ook gelachen werd. Simona is een bijzonder persoon met een groot hart en we zullen haar missen. We zijn heel benieuwd welk pad Simona nu zal bewandelen maar het kan alleen maar een heel mooi pad zijn!

Elie Marechal kwam begin 2016 bij ons in dienst als educatief medewerker. Elie kwam binnen als een stille genieter maar groeide uit tot een steunpilaar van het Brusselse team. Elie werkte heel hard en veel verenigingen en vrijwilligers vonden steun en vertrouwen in Elie. Elie is een idealist en activist en ook bij FMDO had hij altijd boeiende ideeën en plannen. Hij realiseerde de ontwikkeling van een bijzonder spel ‘Same same’ en werkte mee aan tal van initiatieven van FMDO of samen met partners. Elie was in de Brusselse  sector iemand die vertrouwen uitstraalde en waar er op een fijne manier mee kon samengewerkt worden. Zijn inzet en motivatie was steeds torenhoog. Nu strekt Elie zijn vleugels uit en vertrekt hij op een reis (voorlopig zonder einddatum) doorheen Latijns-Amerika. We wensen hem heel veel succes en plezier!

Simona en Elie vanuit de grond van ons hart, we gaan jullie missen! Jullie zullen altijd een deel uitmaken van de FMDO-familie en jullie zijn ook altijd welkom bij FMDO! Bedankt voor jullie inzet en wat jullie betekenden voor FMDO! We wensen jullie een heel mooie toekomst toe in alles wat jullie nog gaan doen!

Er komen in de loop van september ook enkele nieuwe collega’s bij die we zeer binnenkort ook aan jullie zullen voorstellen.

Deel