Bedankt India!

20 jan 2020

Bedankt >India

Vrijdag 10 januari was aangebroken. Mijn laatste dag als student en dus ook de laatste dag van mijn stage bij FMDO Oostende. Ik kijk heel vrolijk terug op deze periode van drie maanden. Vanaf het begin werd ik warm onthaald. Dit is gedurende mijn stage zo gebleven. Er werd steeds een thuisgevoel gecreeerd voor iedereen, door iedereen.

Ikzelf nam vooral deel aan het project 8400 Talenten en Vrouwenklap. Ik leerde ook veel verenigingen van Oostende kennen doordat Bo mij onder haar vleugels nam.

Ik bevond me steeds in een aangename omgeving met de mensen rondom mij. Er werden veel leerkansen aangeboden waar ik zeer dankbaar voor ben. Hierdoor kon ik mijn stijl ontwikkelen en ging mijn zelfvertrouwen in stijgende lijn. Ik leerde veel bij. Mensen inspireerden, fascineerden en stimuleerden me. Ik bloeide open als ik in contact kwam met diversiteit. Zo wordt nog maar eens extra duidelijk hoe belangrijk diversiteit in een samenleving is!

Een oprecht, welgemeende dank u wel aan alle vrijwilligers, deelnemers, en collega’s voor een fantastische tijd. Ik ben nu klaar om een stapje verder te gaan in mijn leven, namelijk, een job vinden!

– India Boerjan –

Deel