Congé Cultuur | Juli 2022

29 jun 2022

Deze zomervakantie komt Congé Cultuur terug naar O.666! Samen met onze lidverenigingen, vrolijken we je deze zomer op met toffe activiteiten. In juli staat er een Nepali Summer Night en kleurrijke Peruviaanse rituelen op het programma.

Nepali Summer Night – Zaterdag 9 juli

Lidvereniging Nepali Samudaya Oostende (NSO) is een vaste waarde binnen het socio-culturele leven in Oostende. Deze vereniging vertegenwoordigt de lokale, Nepalese gemeenschap. Jaarlijks organiseren ze verschillende culturele feesten waarop alle Oostendenaars welkom zijn. Kom op deze avond proeven van hun keuken en Nepalese dans!

Praktisch:

Wanneer: Zaterdag 9 juli, 18u
Waar: 0.666, Hendrik Baelskaai 27, 8400 Oostende
Toegang: 12 euro/p.p. (ADD)

Inschrijvencongecultuur@fmdo.be
Vegetarische optie gewenst? Geef dit door bij inschrijving


Peruviaanse rituelen – Zaterdag 23 juli

Yawar Mistty is een FMDO-vereniging met een passie voor dans, gastronomie en solidariteit. De leden van de vereniging hebben connecties met verschillende Latijns-Amerikaanse landen, maar voornamelijk Peru. De typische dansen uit het Peruviaanse oerwoud worden meestal gezien als oorlogsdansen. Ze worden opgevoerd zowel door mannen als vrouwen met een veelheid aan kleurrijke kostuums en details. Kom proeven, luisteren en ontdekken hoe deze rituelen en tradities beleefd worden.
 

Praktisch:

Wanneer: Zaterdag 23 juli
Het programma start om 17u.
Waar: O.666, Hendrik Baelskaai 27, 8400 Oostende
Prijs: 12 euro/p.p (ADD)

Inschrijvencongecultuur@fmdo.be

Vegetarische optie gewenst? Geef dit door bij inschrijving. 

Deel