(Corona)Stage bij FMDO

04 jun 2020

Toen ik in februari begon aan mijn stage bij FMDO vzw, meer specifiek bij het project van de Gezondheidsambassadeurs, had ik nooit verwacht dat de stage op deze manier zou verlopen.

Hoewel ik het ongelooflijk jammer vind dat ik niet iedereen beter heb kunnen leren kennen zijn er wel enorm veel positieve dingen die me altijd zullen bijblijven. De stage bij FMDO heeft me veel bijgeleerd op verschillende vlakken.

Eerst en vooral zal ik me altijd de warmte herinneren van de mensen waarmee ik mocht samenwerken. Zowel de collega’s als de gezondheidsambassadeurs zijn stuk voor stuk warme, lieve mensen die me heel veel hebben bijgebracht. Ik vond het een levenservaring om samen te werken met al deze mensen.
Ik zou het iedereen aanraden, het geeft je een bredere kijk op de wereld.

Daarnaast ben ik ontzettend dankbaar dat ik mocht meehelpen aan een enorm zinvol project. Het project van Gezondheidsambassadeurs is zo nuttig en zal heel veel mensen helpen om een geïnformeerde keuze te maken bij de bevolkingsonderzoeken. Ik leerde door het project ook heel wat boeiende mensen kennen en ik kreeg kansen die me als mens veel rijker hebben gemaakt.
Ik ben blij dat ik hier deel van mocht uitmaken.

Ik voelde me echt op mijn gemak en nu zal er toch een leegte zijn die weer een beetje zal moeten opgevuld worden.
Bedankt voor alle kansen, de warmte en vooral bedankt voor de hele leuke stageperiode.
Tot snel,
Lynn-Marie

Deel