Deelnemers gezocht: Museum in Dialoog

21 apr 2020

Hou je van kunst? Ben je geïnteresseerd om in kleine groep de musea en de collectie van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België te ontdekken én te onderzoeken of en hoe de kunstwerken en de musea een ontmoetingsplek kunnen zijn? 

Bij deelname aan het traject zijn een vrijwilligersvergoeding, maaltijden, vervoerskosten (openbaar vervoer van en naar Brussel) en kinderopvang in het museum (vanaf 6 jaar) inbegrepen. 

Pas op, aangezien dit een groepstraject is met een beperkt aantal plaatsen, wordt van iedere deelnemer verwacht dat hij/zij zich voor het volledige traject engageert en aan alle sessies deelneemt. Meer informatie hierover volgt tijdens het gesprek. In de eerste fase plannen we drie sessies die doorgaan op een zaterdag. We starten telkens met een lunch (12u-13u) gevolgd door een workshop (13u-16u) begeleid door Eef Cornelissen. 

Laat ons ten laatste op 10 mei 2020 iets weten via Leidy@fmdo.be of 0484 30 03 37 en we nodigen je uit voor een gesprek. 

Museum in Dialoog/Musée en Dialogue is een gezamenlijk initiatief van Stichting Evens en de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België in samenwerking met FMDO vzw.

Deel