FMDO @bib Kortrijk

18 feb 2020

Van 15 februari tot 2 maart zijn de portretten van het project Hallo Micro, en van 2 maart tot 16 maart zijn de portretten van het project Boekenambassadeurs, gemaakt door #Grietgriet, te zien in de centrale bibliotheek van Kortrijk. Het is gratis en met vrije inloop.

Hallo micro is een podcast met persoonlijke verhalen uit superdivers Vlaanderen en Brussel. Aarzel dus niet om je te laten verassen door die verhalen en een kijkje nemen naar de portretten. De verhalen zijn ook online te beluisteren in de bib op een iPad.

Mocht je interesse hebben om verhalen LIVE te beluisteren, dan ben je welkom op ons vertelmoment op zaterdag 22 februari om 10u30 in de Oranje Zaal van de bib. FMDO-vrijwilligers Karolina Zuzanna Kardasińska en Mulume Tshitenge zullen ons verassen door hun boeiende persoonlijke verhalen.

Op zaterdag 29 februari zal FMDO-boekenambassadeur Nessrin Mohammad ons laten inspireren door haar workshop over het boekje “De Voorlezer” . Het project Boekenambassadeurs van FMDO verenigde mensen met diverse achtergronden die houden van lezen en gepassioneerd zijn door verhalen. Per deelnemer zochten we een boek uit om te lezen en daarmee gingen we creatief aan de slag. We vulden het verhaal uit het boek aan met persoonlijke anekdotes, een diverse blik of verwerkten het verhaal in een krant, animatiefilmpje, foto of storyboard. We hopen je zo te prikkelen om deze boeken te lezen! 

Meer info nodig? contacteer ons via parvaneh@fmdo.be

Deel