Iftar mee in Brugge!

19 feb 2020

Samen met vele Brugse partners organiseren we tijdens Ramadan: Iftar mee!

Wij zoeken gezinnen, families of verenigingen die vasten tijdens de Ramadan en op 1 avond hun deuren openzetten en andere Bruggelingen verwelkomen om samen van een  Iftar-maaltijd te genieten. We willen mensen samen rond de tafel brengen en aanmoedigen tot dialoog, ontmoeting en begrip.

Wat verwachten we van jou?

Je ontvangt gasten bij je thuis of op een plek in de buurt. Je geeft zelf aan hoeveel mensen je kan of wilt ontvangen! Je legt jouw gasten de betekenis van een Iftar uit en beleeft samen met hen een boeiende avond.

Je vult dit inschrijvingsformulier in voor 15 maart zodat wij een goede match kunnen maken: https://forms.gle/gwaS7QZo2vHkLvHW8

Wat doen wij voor jou?

Wij maken de activiteit bekend en zorgen voor de inschrijvingen. We laten aan jou 1 week op voorhand weten hoeveel mensen er komen en wie er komt. Op de avond zelf komen we even langs om te zien hoe alles verloopt!

Wil je graag mensen ontvangen maar heb je thuis geen plaats genoeg, duid dit dan aan op het inschrijvingsformulier. We contacteren jou en zoeken samen een geschikte locatie!

Deel