Opening FMDO bij Marcelline

23 jul 2019

Op 16 juni openden we in aanwezigheid van schepen Silke Beirens officieel ons nieuwe ontmoetingscentrum Marcelline. Het was een prachtige dag met een groot wijkfeest, rommelmarkt, vrij podium, circusworkshops, springkasteel & schminkstand voor de kindjes en lange spaghettitafel om af te sluiten. Snuif de sfeer nog even op in deze aftermovie gemaakt door onze topvrijwilliger Sipan. De hele buurt en vele leden van onze FMDO familie kwamen samen op deze dag en dat is exact wat we met Marcelline willen bereiken.
In Marcelline wil FMDO mensen dichter bij elkaar brengen ongeacht afkomst. Het is een plek waar FMDO en onze vrijwilligers hun ei kunnen leggen, hun talenten verder ontwikkelen en waar we mensen elkaar laten ontmoeten of inspireren tijdens eigen georganiseerde activiteiten. Iedereen die graag wil helpen met de bar, boodschappen of kinderanimatie of creatieve mensen met leuke ideeën voor een activiteit zijn welkom om vrijwilliger te worden bij Marcelline. Het voormalig brunchcafé dient voortaan dus als ontmoeting-, vorming-, en inspiratieruimte voor FMDO en haar vrijwilligers.
Ook tijdens Theater Aan Zee is iedereen welkom in Marcelline  Elke middag kan je tijdens een lunch proeven van wat Oostende te bieden heeft. Je kunt er genieten van een lekkere maaltijd en luisteren naar een special guest: een acteur, vrijwilliger, regisseur… die vertelt over zijn rol binnen TAZ. Meer info en tickets vind je hier.

Meer info over FMDO bij Marcelline kun je bij onze collega Jade verkrijgen via jade@fmdo.be of 0488/51 04 04.

 

Deel