Parcreatief | Ontspannen in Marié-Josépark in Molenbeek

03 aug 2021

In augustus zetten FMDO en haar verenigingen alles op alles om je een ontspannende zomer te brengen. Telkens brengen onze verenigingen of vrijwilligers twee ontspannende activiteiten. Alle activiteiten zijn gratis, en staan open voor iedereen! De activiteiten starten om 13.00 uur en duren tot 16.30 uur. Ontdek het programma hieronder.

Programma

Dinsdag 3 augustus

Het FMDO-team zorgt voor een fijne namiddag. Vanaf 16 uur ontdek je samen met collega Jade de wereld van de Hatha yoga.

Donderdag 5 augustus

De muzikanten van Bawasa geven een workshop djembé. Niodeco leert je met leuke technieken sleutelhangers maken of stenen beschilderen.


Dinsdag 10 augustus

Huis van Amazigh leert je hoe je de eeuwenoude kunst van kalligrafie toepast. Samen met MICV maak je een klein kunstwerk met wol.

Donderdag 12 augustus

Beweging is het sleutelwoord bij de workshop van Zassi. De dansers van Zassi leren je wat beweging voor jou kan betekenen. De vrijwilligers van MICV tonen hoe je een patchwork van papier maakt.


Dinsdag 17 augustus

Het Huis van Amazigh zorgt voor kinderanimatie (ouders welkom!). Collectief ERROR 410 geeft een workshop urban dance.

Donderdag 19 augustus

Het Huis van Amazigh zorgt voor kinderanimatie (ouders welkom!). De vrijwilligers van Al Tahady geven een boksworkshop (op een veilige manier).


Dinsdag 24 augustus

De Verhalenwerf neemt je mee op de bakfiets door het park vol fascinerende verhalen. De parkwachter van Leefmilieu Brussel leert je over de natuur in het park.

Donderdag 26 augustus

Het Huis van Amazigh zorgt voor kinderanimatie (ouders welkom!). Partage en Couleurs leert hoe je zelf radio maakt, met een live radio episode!


Dinsdag 31 augustus

De parkwachter van Leefmilieu Brussel leert je over de natuur in het park. Vereniging Oasis leert hoe je seedbombs maakt.

Praktisch

De activiteiten van Parcreatief gaan door in het Marie-Josépark in Molenbeek.
Je bent welkom vanaf 13.00 uur. We ronden af om 16.30
Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar brussel@fmdo.be


Parcreatief werd mee mogelijk gemaakt door deze partners en verenigingen:

Deel