CoNnect Brussel

In Brussel matchen we buddy’s en nieuwkomers bij ConNect Brussel. Het Brusselse buddyproject bouwt bruggen tussen nieuwe en minder nieuwe Brusselaars en focust zich op de vrije tijd. Zes maanden lang gaan de duo’s twee keer per maand samen op stap. De duo’s kiezen zelf waar ze interesse in hebben. Samen fietsen, Nederlands oefenen of het vrijetijdsaanbod in de buurt leren kennen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Ben je nieuw in Brussel?

De weg vinden in Brussel kan soms een uitdaging zijn. Maar stel je voor dat je de stad verkent met iemand die precies weet waar je naartoe moet. Met CoNnect Brussel ontmoet je nieuwe mensen en ontdek je samen met je buddy wat de stad te bieden heeft. Klik hier voor meer info.

Word buddy!

Voor nieuwkomers kan Brussel een ingewikkelde stad zijn. Met CoNnect Brussel bouwen we samen aan een warme stad die je verwelkomt. Het is een kans om de stad op een nieuwe manier te ervaren. Wil je buddy zijn van een nieuwkomer? Klik dan hier voor meer info.

Verhalen

Benieuwd naar enkele verhalen van de duo’s? Lees ze hier.

Meer info en contact

Meer info: www.vgc.be/connect

Franck Philipot
Projectmedewerker CoNnect Brussel
0490 42 65 36  
franck@fmdo.be
Fatima Altunbas
Projectmedewerker CoNnect Brussel

0486 34 68 45

fatima@fmdo.be

fatima@fmdo.be


CoNnect Brussel is een samenwerking tussen VGC en FMDO met de steun van bon – Agentschap Inburgering en Integratie en AMIF.