O.666

Tijdens de zomer van 2020 zullen talrijke vrijwilligers, zowel uit onze achterban als nieuwe vrijwilligers binnen 8400 talenten, ingezet worden in KantinO van O.666.

O.666 is een broedplaats en labo voor ondernemers, makers, sociale actoren, kunstorganisaties en burger-initiatieven. Netwerken, samenwerken, ontmoeten, verbinden, creëren en innoveren vormen de kern van de organisatie. O.666 is een proeftuin voor circulaire economie, sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen. O.666 zet in op een nauwe verbinding en dialoog met de buurt en de stad Oostende waardoor de site opnieuw betekenis krijgt. Ze staan voor publieks-werking, participatie en educatie in de vorm van open ateliers, fora, presentaties en evenementen.

Via deze eerste samenwerking, wil FMDO er met de andere stakeholders voor zorgen dat diversiteit het nieuwe normaal wordt binnen O.666 en dat diversiteit op een positieve manier in beeld gebracht wordt. We willen een ruimte creëren waarin mensen kunnen leren, experimenteren, talenten kunnen ontwikkelen en elkaar kunnen ontmoeten. Het is voor deze vrijwilligers bovendien een (eerste) horeca-ervaring waarbij we dan ook opzoek gaan naar mogelijk talent en kijken naar mogelijkheden om via de VDAB en Economisch Huis Oostende een traject in de horeca op te starten. Ten slotte zal er ook aandacht zijn voor het doorsturen van vrijwilligers naar de andere deelwerkingen van FMDO. FMDO wil ervoor zorgen dat de vrijwilligers een warme zomer tegemoet gaan.

Kom ons deze zomer bezoeken in O.666 van woensdag tot zondag vanaf 17u!

Meer info en contact?

Ivy Goutsmit
ivy@fmdo.be
0494/12 35 34

In samenwerking met:

Arktos
FMDO
iDrops
kleinVerhaal
Koest! van Yannick Dumarey
Proper Strand Lopers
Push Skate Academy
Tomates Crevettes
ZANDZAND