Voorbije projecten

Hier vind je meer informatie over de voorbije projecten:

Club Vrijaf verkende thema’s zoals gezondheid, vrije tijd en welzijn. De deelnemers oefenden intussen hun Nederlands en leerden nieuwe mensen kennen.

Same Same but Different: een educatief spel tegen racisme en discriminatie.

Scan4diversity zette het culturele aanbod van sociaal-culturele verenigingen van mensen met een migratieachtergrond in de kijker.

Via ‘Oostende ontdekt’ maakte een enthousiaste groep jongvolwassenen met een migratieachtergrond posts voor de blog oostendeontdekt.com. Het hoofdthema van de blog was diversiteit in Oostende. De jonge bloggers gingen samen de straat op om Oostende en haar inwoners beter te leren kennen.

Boekenambassadeurs ging aan de slag met een groep enthousiaste lezers die zelf een persoonlijk verhaal brachten rond hun favoriete boek.

DiVerzen bracht mensen met en zonder migratieachtergrond samen op een podium nadat ze samen een traject aflegden en hun eigen poëzie neerschreven.

Color Cultuur zette diverse initiatieven op poten om vrijwilligers uit de lidverenigingen van FMDO en mensen met een migratieachtergrond cultuur te laten beleven in Vlaanderen.

My Gift To You: een coproductie met kleinVerhaal van en met vrouwen.

Geweld in al haar kleuren: Brusselse lidverenigingen werkten samen in de strijd tegen intrafamiliaal geweld.

Klappers van Vrouwen: theatervoorstelling TRæCK, te zien op Theater Aan Zee in 2016.