Color Cultuur

In 2018 zet het gloednieuwe FMDO-project ‘Color Cultuur’ diverse initiatieven op poten om vrijwilligers uit onze lidverenigingen en mensen met een migratie-achtergrond cultuur te laten beleven in Vlaanderen. FMDO vzw werkt hiervoor samen met vier culturele organisaties namelijk CC Brugge, Opera van Antwerpen, Buda in Kortrijk en TAZ in Oostende. We starten met het plaatsen van een comfortabele zetel bij deze partnerorganisaties waar culturele uitwisseling gewoon met een gezellige babbel kan beginnen.

Kunst en cultuur kennen geen grenzen, en dat willen we vanuit FMDO samen met onze culturele partnerorganisaties ook laten zien. We willen een divers publiek bereiken maar ook zelf activiteiten en voorstellingen creëren voor en door mensen met een migratieachtergrond.

Wil je kennismaken met culturele activiteiten, of heb je zelf ideeën om jouw cultuur tot bij deze verschillende culturele organisaties te brengen. Spring dan even binnen. Je moet geen lid zijn van een FMDO-vereniging om deel te nemen. Iedereen is welkom!

 

Info en contact?

leidy@fmdo.be

0484/30 03 37

Met steun van: