Regionaal overleg in Oostende

04 dec 2019

Zoals elk jaar kwamen we in november samen met de voorzitters van de Oostendse lidverenigingen op het regionaal overleg. Dit overleg werd geopend met een hapje, een gezellige babbel en een bingo-ontmoetingsspel. Dit zorgde voor heel wat hilariteit. Het ijs was dus snel gebroken.

Daarna werd de nieuwe lidvereniging AMAN Foundation voorgesteld. Ze kregen een warm welkom van de voorzitters. Verder stonden we stil bij enkele praktische zaken en namen we een kijkje in de veelbelovende toekomst.

Na de toelichting werd de groep ingedeeld in twee gesprekstafels. Bij de ene tafel werd er gesproken over erfgoed. Dit als een eerste stap naar het organiseren van een activiteit op de Erfgoeddag in 2020. De enthousiaste voorzitters dachten samen na over het thema ‘De Nacht’. De talrijke bruisende ideeën werden verzameld.

De tweede tafel omvatte het thema ‘projectsubsidies’. We startten bij de vraag ‘Welke soorten projectsubsidies zijn er in Oostende?’ en eindigden met een brainstorm om zelf een projectvoorstel in te dienen. De voorzitters waren geboeid in het onderwerp en in elkaars ideeën!

Bedankt aan alle gemotiveerde aanwezigen voor de ambitieuze input die werd gegeven! To be continued!

Deel