Sterre: het nieuwste lid bij de FMDO-familie!

21 feb 2020

Hallo iedereen! Ik ben Sterre, de nieuwe stagiair bij FMDO Brugge en Oostende. Ik ben 19 jaar en ben momenteel student sociaal werk aan Hogeschool Gent. Ik ben oorspronkelijk afkomstig uit West-Vlaanderen maar ik ben verhuisd naar Gent.

Ik kwam bij FMDO terecht via een werkveld bezoek met onze school aan de stad Oostende. We gingen naar allerhande sociale organisaties in Oostende en FMDO stond dus ook op ons bezoeklijstje. Ik werd vriendelijk ontvangen in de Marcelline en was meteen onder de indruk. De organisatie en de doelgroep waarmee ze werken sloot aan bij mijn interesses. Hierdoor heb ik ook onmiddellijk de kans gegrepen om hier stage te kunnen lopen.

Op dit moment is het einde van mijn tweede week bij het FMDO al in zicht. Ik vond het tot nu toe een super ervaring en ik heb in 2 weken tijd ontzettend veel interessante en vooral warme mensen leren kennen. Mijn leukste ervaring tot nu toe was het bijwonen van de activiteiten zoals Vrouwenklap en kennis maken met alle lidverenigingen in Brugge.

Ik hoop in het verdere verloop van mijn stage veel nieuwe mensen te leren kennen en meer bij te leren over hun cultuur, veel ervaring opdoen en activiteiten helpen organiseren die bijdragen aan een meer diverse en multiculturele samenleving!

Deel