Update werking FMDO

04 mei 2020

Het is van 13 maart geleden dat onze vrijwilligers, verenigingen en partners elkaar konden ontmoeten op één van de activiteiten van FMDO of van onze lidverenigingen. Helaas zal dit nog even zo blijven duren. Wij volgen het advies van de overheid op en organiseren tot eind mei geen enkele activiteit waar mensen met elkaar fysiek in contact komen. Eind mei evalueren we dit opnieuw. We raden ook onze verenigingen aan om geen activiteiten te organiseren waar mensen met elkaar in contact komen.

Indien het mogelijk is om in juni in kleine groepjes samen te komen, zullen we dat zeker doen! Daarvoor nemen wij nu al maatregelen ? zoals het aankopen van een scherm, ontsmettingsmiddel, desinfectie van onze gebouwen, …

FMDO zit zeker niet stil. Indien jullie vragen of problemen hebben, kunnen jullie ons altijd bereiken per telefoon, mail, Messenger of WhatApp op dinsdag en donderdag. Je vindt ons ook op onze Facebookpagina met #Creatiefmetcorona om 17u00.

Wie graag samen met anderstaligen Nederlands wil oefenen, kan dit via onze online praattafels.

Daarnaast kan je vanuit je kot meeschrijven aan ons verhaal. Daarvoor moet je je inschrijven voor 6 mei.

Ook vragen we aan mensen die deelnemen aan de ramadan een leuke foto of video op te sturen voor onze actie #iftarinjekot.

Hou jullie gezond en zorg goed voor elkaar! Tot zo snel mogelijk!

Deel