FMDO cultuurzomer @ Oostende

19 jun 2023

© Femke den Hollander

Zomer! Dan denk je meteen aan zon, zee en strand. Maar Oostende heeft heel wat meer te bieden. Verschillende organisaties steken de handen uit de mouwen om je de komende maanden een mooie tijd te bezorgen.

Ook wij met FMDO zetten ons dag in dag uit in om positief met elkaar samen te leven in diversiteit. We ondersteunen heel wat lidverenigingen uit alle hoeken van de wereld in vijf Vlaamse steden – waaronder Oostende – en Brussel. Hiernaast werken we aan projecten om lokaal of nationaal een verschil te maken op gebied van cultuur, onderwijs, vrouwenrechten, gezondheid en nog veel meer.

Er is deze zomer voor iedereen iets te doen in Oostende: voor jong of oud, alleen of in groep. Ben je graag actief bezig? Doe mee aan één van de vele workshops, dans de benen vanonder je lijf op de Paulusfeesten. Liever iets rustiger? Kom naar het atelier ‘Toveren met boeken’. Snuif de sfeer op tijdens Congé Cultuur in O.666 of ga creatief aan de slag en beleef unieke gezinsmomenten tijdens WonderWaai, het familiepark van Theater Aan Zee waar onze verenigingen je met open armen ontvangen voor een activiteit.

Zomerkrantje

We goten alle activiteiten in een zomerkrantje dat je via deze link kan nalezen. Het krantje kan je vanaf eind juni | begin juli terugvinden op deze plekken.

Hoe je het ook draait of keert, er valt heel wat te ontdekken in de koningin der badsteden en niemand zal zich vervelen.

FMDO nodigt je uit om met volle teugen te genieten. We wensen je een zonnige, ontspannende en zorgeloze zomer toe!

Een zonnestraal voor jou van FMDO Oostende en onze talrijke Oostendse vrijwilligers.

Deel