Brussel in dialoog: een namiddag vol positieve emoties

Een interessante namiddag vol met boeiende verhalen, positieve emoties en leuke ontmoetingen! Zo kan je onze gesprekstafel voor Brussel in dialoog het beste omschrijven.

Op woensdag 24 oktober gingen verschillende Brusselaars in dialoog over het thema ‘de kindertijd en de huidige generatie kinderen en jongeren vandaag’. Een mooie mix van verschillende culturen zat samen aan tafel. Zo waren er een aantal gidsen van ons project ‘twee (t)huizen, één gids’, een aantal vrijwilligers van Brusselonthaal vzw en andere geïnteresseerde Brusselaars aanwezig.

Het onderwerp bracht vele emoties en mooie verhalen naar boven. Een quote om over na te denken: “Vroeger was er geen elektriciteit, geen speelgoed, geen televisie, geen computer, … . Voor het slapen gaan, gingen we rond grootmoeder zitten en luisterden we naar haar verhalen. De familieband was zeer sterk”.

Aangezien we op het einde van de namiddag nog niet uitgebabbeld waren, nodigen we iedereen uit op woensdag 5/12 om opnieuw aan tafel te zitten. Zin om er bij te zijn? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

 

Deel