Een greep uit het activiteitenaanbod van de lidverenigingen

 BAZZZ krijgt 10 op 10! Deze Antwerpse jongerenvereniging organiseerde eind april een avond vol entertainment. Je kon luisteren naar de verhalen van Aya Sabi en de teksten van Salahdine. Je lachte je een breuk met de grappen van Samir Fighil. Ook de jongens van SLM hebben hun zotste dansmoves naar boven gehaald. Voor sfeer en gezelligheid een dikke 10!

Latinacion eindigt project met een knal!
Oostendse lidvereniging Latinacion organiseerde eind mei de eindpresentatie van hun tweede project ‘Hola!, Ik woon in Oostende’.
Aan de hand van dit project wilden ze niet alleen Oostendenaars informeren over Latijns-Amerika, maar ook ontmoeting tussen de mensen teweegbrengen. Het eindproduct werd een mooie documentaire over de Latino-gemeenschap in Oostende vroeger en nu. Zoals altijd eindigden de dames van Latinacion de avond met een spetterend salsafeest!

Zet het kind centraal

De internationale dag van het Afrikaans kind herinnert ons aan een drama in Zuid-Afrika. Maar daar werd door Djulia’s events  een positieve draai aan geven door alles in het teken van de kinderen te zetten, met een apart programma voor de ouders. Denk maar aan djembe- lessen, schilderen, muziek, expo, uitwisselingen,…

 

SBABA viert de Internationale dag van het Gezin!

Het gezinsleven met een kind met een fysieke beperking zorgt voor heel wat uitdagingen voor ouders, broers en zussen. Vrijwilligers van S.B.A.B.A. zetten deze gezinnen op 26 mei in de bloemetjes met een gezellige familiedag in het Kaaitheater. We volgden infosessies van interessante hulporganisatie en getuigenissen, maar genoten ook van muziek, dans en kinderanimatie!

 

Antwerpse vereniging IetStof organiseerde begin mei de eerste editie van MARKET, een oord voor duurzaam en ecologisch materiaal. Ook waren de vertellers van de vereniging De Verhalenwerf van de partij. Ze zorgden voor de leuke en interactieve wereldverhalen waarin kinderen konden meespelen.

Deel