Indoor minigolf FMDO Kortrijk/Menen

De winter is aangebroken, dus was het tijd voor een indoor activiteit bij FMDO Kortrijk/Menen. Ondanks de drukke agenda’s, was er genoeg volk om er een spannende wedstrijd indoor minigolf van te maken. De Mambo in Kortrijk was de ideale plaats om met een hapje en een drankje een sportieve avond te vullen.

Voor alle aanwezigen was het de eerste keer dat ze een minigolfstok en balletje in hun handen kregen. Dit zorgde (vooral in het begin) voor heel wat ‘speciale’ technieken, die nooit eerder werden gezien. De vrouwen hadden het spelletje sneller door, waardoor er nooit echt een groot verschil was te merken qua stand. De lastige banen, met veel obstakels, werden soms moeiteloos overwonnen. Plots slaagden de deelnemers er zelf in om met één slag het balletje in de hole te krijgen. Het talent was duidelijk aanwezig bij iedereen, maar er kon maar één winnaar zijn.

De standvastigheid in het minst aantal slagen, was duidelijk te merken bij Eunice. Binnenkort start ze met een nieuwe Kortrijkse vereniging (met roots in Nigeria). Nu toonde ze al dat ze karakter en motivatie heeft, want ze was de winnares van de avond.

Een frisse avond werd zo op een warme manier afgesloten. Op naar 2017 voor nieuwe, warmere activiteiten!

Deel