Oostende ontdekt stapt de zomer in met een barbecue

Op vrijdag 22 juni kwamen de vrijwilligers van Oostende Ontdekt samen om gezellig te genieten van een welverdiende barbecue.
De afgelopen maanden zijn ze heel actief bezig geweest als bloggers en vrijdag hebben ze hun blog voorgesteld aan 25 genodigden die aanwezig waren op een lekkere barbecue van gerechten uit drie verschillende landen, Syrië , Afghanistan en Indië.
Dankzij de hulp en de inzet van alle aanwezigen kon iedereen genieten van een heerlijk stukje barbecue, zowel voor de vleeseters als voor de vegetariërs.
Na het eten werd er een presentatie gegeven met informatie over de vrijwilligers en de projectmedewerkers en de artikels en de interviews die ze de voorbije maanden geschreven en afgenomen hebben.

Twee bloggers waren zo vriendelijk om een speech te geven over hun ervaring met het project en te vertellen waarom ze meedoen eraan.
Masood uit Balochistan vertelde dat hij  journalist in zijn thuisland was en dat hij heel graag artikels schrijft en mensen interviewt en Faisal uit Afghanistan doet mee om zijn taal te verbeteren en zijn netwerk uit te breiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedereen kon ook een afscheidsbriefje hangen aan de Theater-aan-zee-zon, dit is een initiatief om mensen te laten nadenken over afscheid nemen. In heel Oostende staan er stukken van deze zon met afscheidsbriefjes eraan die op het einde van het festival #TAZ zullen verzameld worden en verbrand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om op een gezellige manier onze avond af te sluiten zijn we weer naar de barbecue getrokken met marshmallows.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk alle andere foto’s hieronder

 

 

 

 

Deel