Stage bij FMDO: bedankt Bo

Een stageplaats vinden die bij je past is niet altijd gemakkelijk. Als stagiaire zoek je nieuwe uitdagingen en boeiende ervaringen. Je wil deel uitmaken van een sterk team dat je motiveert om het beste uit jezelf te halen. Je wil ontdekken wat je sterke en zwakke punten zijn en vooral wat je wil doen in de toekomst.

Dit alles vond ik bij FMDO. Gedurende 4 maanden werd ik ondergedompeld in de wereld van de sociaal -culturele verenigingen met een migratieachtergrond. Ik kreeg de kans om nauw met de lidverenigingen samen te werken. Ik leerde heel veel boeiende mensen kennen, die mij altijd zullen bijblijven. Deze stageplaats biedt veel nieuwe uitdagingen. Ik leerde hoe ik de verenigingen kon ondersteunen in hun dagelijks werking. Dit gaat van het evalueren van projecten tot het uitwerken van diverse activiteiten. Daarnaast kreeg ik ook de kans om grote evenementen mee te organiseren zoals de Inspiratiedag. Als stagiaire stond ik er echter nooit alleen voor. Ik voelde mij deel van een dynamisch team dat er alles aan doet om de beste ondersteuning te kunnen bieden aan de verenigingen.

Ik verlaat FMDO dan ook met een rugzak vol nieuwe ervaringen en vaardigheden, maar vooral met vele mooie herinneringen. Bedankt voor alles en hopelijk tot snel!

Bo

Deel