Een zomer vol FMDO-activiteiten in Oostende

06 jun 2024

Vakantie in eigen land of inspiratie nodig voor de zomerweekends? Om je vakantie te plannen, moet je keuzes maken. Want, we beseffen het: er is gigantisch veel te doen tijdens de zomermaanden in Oostende.

Bij FMDO zetten we ons dagelijks in om positief samen te leven in diversiteit. We ondersteunen tal van lidverenigingen uit alle hoeken van de wereld in vijf Vlaamse steden – waaronder Oostende. Daarnaast werken we aan projecten om lokaal of nationaal een verschil te maken op het gebied van cultuur, onderwijs, vrouwenrechten, gezondheid en nog veel meer.

Deze zomer is er voor iedereen iets te doen in Oostende: voor jong en oud, alleen of in groep. Ben je graag actief bezig? Bezoek het Gezondheidscafé: Summer Edition voor interessante gesprekken en educatieve spellen over gezondheid, of geniet van het driedaagse buurtfeest Quartiers d’O in de wijk ‘Opex’ met theater, muziek, dans en workshops. Kom naar WonderWaai tijdens Theater Aan Zee, een vrijplaats voor kinderen en hun families, waar dromen en spelen centraal staan. Mis ook de 51ste editie van de Paulusfeesten niet, waar op 17 augustus FMDO-verenigingen optreden en workshops geven, en proef de lekkernijen van de Pakistaanse FMDO-lidvereniging.

Zomerkrantje

We hebben alle activiteiten samengebracht in een zomerkrantje dat je via deze link kan nalezen. Vanaf eind juni kan je het krantje terugvinden op verschillende plekken.

Hoe je het ook bekijkt, er valt veel te ontdekken in de koningin der badsteden en niemand zal zich vervelen.

FMDO heet je van harte welkom om volop te genieten van deze bruisende zomer. We wensen je zonnige dagen vol ontspanning en plezier!

Een warme groet van FMDO Oostende en onze vele enthousiaste vrijwilligers.

Deel